Ny Nasjonal helse- og sykehusplan

22. november 2019
Som en pådriver for nasjonal helse- og sykehusplan, støtter Legeforeningen at det kommer nye planer hvert fjerde år. – Vi har hele tiden ment at nasjonal helse- og sykehusplan også må være en investeringsplan. Planen må ikke bli et redskap for innsparinger, advarer president Marit Hermansen.

Gunstigere rente i Legeforeningens lånefond

19. november 2019
Nå får du enda bedre lånerente på både nye og eksisterende lån i lånefondet for privat legepraksis.

Tid for Hjerneuken 2010

18. november 2019
Hjerneuken går av stabelen denne uken. Formålet er å spre informasjon om hjernehelse og hjernesykdommer.

Fagstyret inviterer til internasjonal dag

15. november 2019
Legeforeningen har et stort, internasjonalt engasjement. Derfor inviterer fagstyret til internasjonal dag på Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen, onsdag 4. desember.

Diskuterte leger og digitalisering under EHiN 2019

14. november 2019
Legers endrede rolle i en stadig mer digitalisert helsetjeneste, var et av flere temaer under årets EHiN-konferanse i Oslo Spektrum.

Ferske OECD-tall om norsk helsevesen

12. november 2019
Leder i Legeforeningens fagstyre, Cecilie Risøe, mener OECD-rapporten Health at a glance gir et godt utgangspunkt for videre forskning på norsk helsetjeneste.

Medisinstudenter med deltidsjobb i sykehus sikret pensjon

08. november 2019
Som følge av avgjørelsen i Rikslønnsnemda torsdag 7. november, får medisinstudenter som jobber i sykehus pensjonsrettigheter.

Innspillsmøte i Kirkenes 15. november

06. november 2019
Helse- og omsorgsdepartementet arrangerer innspillsmøte i forbindelse med handlingsplanen for allmennlegetjenesten.

ALIS-avtaler for næringsdrivende leger

05. november 2019
Legeforeningen oppfordrer kommuner til å søke på tilskuddsordningen som ble etablert i kjølvannet av forhandlingene om Normaltariffen. Fristen for å søke er 25. november.

Side 1 av 33