Vestfold legeforening

Lokalforening

Tom Ole Øren - ny leder av Allmennlegeforeningen

27. oktober 2016
Leder i VLF Tom Ole Øren begynner som leder i allmennlegeforeningen. Han rykke opp fra nestlederposisjon når leder Kari Sollien nå er valgt som leder i Akademikerne.

Medlemsmøte VLF 16. november kl 1900

18. oktober 2016
Velkommen til medlemsmøte i Vestfold Legeforening! Quality Hotel Oseberg, Tønsberg onsdag 16. november kl 19.

Årsmøte og medlemsmøte med sjefredaktør i Tidsskriftet Are Brean

12. mars 2016
”Hvordan (og hvorfor) skrive i Tidsskriftet ”Vestfold legeforening arrangerer årsmøte og medlemsmøte torsdag 28. april kl 18, Quality Hotel Tønsberg (Oseberg kulturhus).

Medlemsmøte 11. februar 2016

29. november 2015
Vestfold legeforening har den store gleden å invitere til medlemsmøte for alle sine medlemmer .Tema for dagen er Ledelse