Finnmark legeforening

Lokalforening

Årets Finnmarkslege 2018

16. november 2018
På Finnmark legeforenings medlemsmøte i Skaidi 15. november 2018 ble Harald Gunnar Sunde kåret til årets Finnmarkslege.

Høstkurs "Veien til en lettere hverdag?"

10. oktober 2018
Kurskomiteen i Finnmark legeforening inviterer til kurs 15. og 16. november 2018. Kurset holdes på Skaidi villmarkshotell som ligger sentralt til i Finnmark, der hvor veiene til Alta, Hammerfest og Nordkapp møtes.

Derfor er jeg lege - Viktig å ha et godt samarbeid med kommunen

04. juni 2018
Seks fastleger og en turnuslege i Honningsvåg er ansvarlig som gruppe, for 3200 pasienter. Legene dekker opp fravær ved permisjoner og ferier for hverandre, slik at kommunen ikke trenger vikarer. Dette gir en stabil og god legetjeneste, noe som er avgjørende for å gi befolkningen et godt helsetilbud når uvær setter inn og fly ikke kan lande. Se intervjuet med Bjørn Nordang og Erik Langfeldt, Nordkapp legekontor.