Finnmark legeforening

Lokalforening

Høstens kurs har tema hud

25. september 2019
Kurskomiteen i Finnmark legeforening inviterer til kurs i Kirkenes 7. og 8. november 2019

Vårkurs "Vondt skal vondt fordrive"

24. januar 2019
Kurskomiteen i Finnmark legeforening inviterer til kurs 28. til 30. mars på Thon hotell Kautokeino.

Årets Finnmarkslege 2018

16. november 2018
På Finnmark legeforenings medlemsmøte i Skaidi 15. november 2018 ble Harald Gunnar Sunde kåret til årets Finnmarkslege.

Høstkurs "Veien til en lettere hverdag?"

10. oktober 2018
Kurskomiteen i Finnmark legeforening inviterer til kurs 15. og 16. november 2018. Kurset holdes på Skaidi villmarkshotell som ligger sentralt til i Finnmark, der hvor veiene til Alta, Hammerfest og Nordkapp møtes.

Derfor er jeg lege - Viktig å ha et godt samarbeid med kommunen

04. juni 2018
Seks fastleger og en turnuslege i Honningsvåg er ansvarlig som gruppe, for 3200 pasienter. Legene dekker opp fravær ved permisjoner og ferier for hverandre, slik at kommunen ikke trenger vikarer. Dette gir en stabil og god legetjeneste, noe som er avgjørende for å gi befolkningen et godt helsetilbud når uvær setter inn og fly ikke kan lande. Se intervjuet med Bjørn Nordang og Erik Langfeldt, Nordkapp legekontor.

Medlemsmøte og medlemsmiddag

17. oktober 2017
Finnmark legeforening ønsker velkommen til medlemsmøte og medlemsmiddag torsdag 9 november på Thon hotell i Alta. Møtet starter 1800 og medlemsmiddagen starter 2100. Det blir enkel servering under medlemsmøtet.

Fagsjefen streiker

08. september 2016
Harald Sunde er spesialist i allmennmedisin og dagarbeidende fagsjef på Finnmarkssykehuset. Nå er han tatt ut i streik.

Legene streiker

08. september 2016
Her vil Finnmark legeforening legge ut saker som omhandler streiken på Finnmarkssykehuset og legestreiken generelt.

Fastelegeordningen er under press

01. september 2016
I april fylte fastlegeordningen 15 år. Det ble feiret i Tromsø med både tilbakeblikk og fremtidsdebatt. Norges mest populære, velfungerende og kostnadseffektive helsereform er under sterkt press og fastlegene er slitne.

Side 1 av 5