Norsk forening for rus- og avhengighetsmedisin

Etikkseminar om behandling rusavhengige

27. september 2019
Får pasienter med ruslidelser likeverdige tjenester? Hvis ikke, kan vi leve med det? Seminaret er åpent for alle og arrangeres torsdag 17. oktober, kl. 17.00 - 21.00 i Litteraturhuset Oslo, Wergelandssalen.

Viktig konferanse: Rus og psykisk helse 2020

27. september 2019
RUS OG PSYKISK HELSE arrangeres for 10. gang!. Målet er å fylle Oslo Kongressenter med entusiastiske ogpositive medarbeidere som på en eller annen måte er engasjert ifagfeltet. Kommunehelsetjenesten er bærebjelken i en tjenestesom også må spille på lag med spesialisthelsetjenesten, meddistriktspsykiatriske sentre og forskning og høgskoler for å utdannekompetente helsearbeidere.

Sensommerhilsen

14. august 2019
Her kommer nyhetsbrev fra NFRAMs leder, Guri Spilhaug, om NFRAMs visjon og den kommende årsmøtekonferansen i Tromsø.

Systematisk ruskartlegging i somatikken

14. mai 2019
Hvordan kartlegge og følge opp rusproblematikk i somatiske akuttenheter? Det er tema for et nytt utviklingsprosjekt med forskningstilnærming som Nasjonal kompetansetjeneste TSB skal koordinere.