Lansering av Gjør kloke valg

04. september 2018
Legeforeningen lanserer Gjør kloke valg torsdag 13. september på Lovisenberg diakonale sykehus i Oslo. Møtet er åpent for alle.

Legeforeningen på Arendalsuka

14. august 2018
Fastlegeordningen, e-helse og todelt helsevesen er blant temaene Legeforeningen diskuterer under årets Arendalsuka.

Frykter konsekvenser ved manglende autorisasjon

13. august 2018
Nyutdannede leger fra en rekke EØS-land frykter at de ikke vil få svar på søknaden om autorisasjon før studentlisensen utgår 1. september.

Ønsker velkommen til etikk-konferanse på Island

06. juli 2018
Den islandske legeforeningen ønsker velkommen til WMA-konferanse om medisinsk etikk i Reykjavik 2. – 4. oktober 2018.

Spesialitetskomiteenes anbefalinger for spesialistutdanningen

04. juli 2018
Fagmiljøene har etterspurt spesialitetskomiteenes anbefalinger om læringsmål, læringsaktiviteter og vurderingsformer. Disse er nå gjort tilgjengelige.

Viktig informasjon om ny normaltariff

29. juni 2018
Staten har fastsatt endringer i fastlegenes og avtalespesialistenes normaltariff som trer i kraft 1. juli.

Varsler om konsekvenser av fastlegekrisen

28. juni 2018
Etter bruddet om normaltariffen, varsler nå Legeforeningen alle landets kommuner om konsekvenser av krisen i fastlegeordningen.

Bli med Legeforeningen i prideparaden

22. juni 2018
Legeforeningen deltar i paraden i Oslo Pride 30. juni. Foreningen oppfordrer alle som har mulighet til å delta.

Brudd i forhandlingene om fastlegenes normaltariff

21. juni 2018
- Selv om fastlegeordningen er i krise, tar ikke staten alvoret innover seg. Krisen rammer stadig nye kommuner. Det haster med strakstiltak som stopper utviklingen, sier president Marit Hermansen.

Side 3 av 21