Klart for påmelding til årets høstmøte om pasientsikkerhet

Legenes forening for kvalitetsforbedring og pasientsikkerhet arrangerer høstmøte for leger og legestudenter torsdag 28. og fredag 29. november.
Anne Helene Lund
15. oktober 2019
Park inn hotell gardermoen. Foto:
Park Inn Gardermoen

Høstmøtet arrangeres på Park Inn Hotell Gardermoen. Tema er legers deltakelse i forbedringsarbeid, ledelse av pasientsikkerhet og hva som kan læres av uønskede hendelser. Deltakerne vil også lære mer om:

•           Forbedringsutdanning for leger
  •           Forbedringskompetanse i ny LIS-utdanning
  •           Levelige organisasjoner
  •           Presentasjoner av prosjekter
  •           Uheldige hendelser - noe å lære?
  •           Ulykkeskommisjonen – gjør den en forskjell?
  •           Pasientsikkerhetskultur og ledelse
  •           Generalforsamling

Under høstmøtet vil det også være gruppearbeid. Til dette skal deltagerne forberede en kort muntlig presentasjon av en selvopplevd uønsket hendelse.

Påmeldingsfrist for høstmøtet er 22. oktober. Det er ingen kursavgift.

Kurset er tellende som valgfritt kurs for flere spesialiteter.

Reise og opphold må søkes refundert fra Legeforeningen fond for videre og etterutdanning eller hos arbeidsgiver.

For påmelding og mer informasjon, følg denne lenken.