Bedre og sikrere innlogging på nettsidene til Legeforeningen!

Innlogging på Legeforeningens nettsider vil erstattes med en sikrere og bedre løsning, mer informasjon kommer snart!

Den private innboksen i portalen forsvinner i løpet av kort tid. Varsel om dette ble lagt ut på meldingssiden 11. juni 2019.

2018

Norden er tema på eHelse 2018

18. og 19. april er det duket for årets eHelse-konferanse – en viktig møteplass for fagfolk innen helse og IT.
Medisinsk fagavdeling
21. mars 2018
E-helsekonferansen
Foto: Den norske dataforening

Årets hovedtema er situasjonen i Norden, med plenumssesjon hele første konferansedag. Lær om likheter og ulikheter mellom de nordiske helsevesen og IT-situasjonen. Vi ser på nasjonale utfordringer, satsinger og regionale løsninger, og håndtering av legemiddellister og e-resept.

Temaene på dag 2 vil være:

  • Fremtidens digitale helsevesen
  • Digitalt involverte pasienter og pårørende
  • Klinikerne tar tilbake kontrollen over EPJ – involvering av helsepersonell
  • Kan personvern være en trussel mot pasientsikkerheten?

På eHelse 2018 vil helsepersonell, teknologer, IT-utviklere, ledere, beslutningstakere og politikere møtes for å dele erfaringer, drøfte ideer, strategier og løsninger for utviklingen av IT i helsetjenesten. Legeforeningen er medarrangør av konferansen, som arrangeres for sjette gang.

eHelse2018 er godkjent med 14 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen i allmennmedisin, og for alle spesialiteter med 14 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.

Konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia, Holbergsgt. 30, Oslo. For program og påmelding, se hjemmesiden til eHelse 2018.