Medhold i omgjøring av fastlegehjemmel

20. desember 2018
Legeforeningen er kritisk til rådgivningen KS har gitt kommuner når fastleger sier opp sine hjemler.

IA-avtalen er klar

18. desember 2018
Ordningen med utvidet egenmelding er videreført i avtalen. Partene understreker betydningen av at denne tas i bruk for å unngå unødvendig belastning av helsevesenet.

Historisk om prioritering i kommunene

13. desember 2018
Norge har fått sin første utredning om prioriteringer i den kommunale helse- og omsorgstjenesten. - Skal prioriteringskriteriene bli anvendelige i den kliniske hverdagen, må det nå gjøres et videre arbeid med fagmiljøene i front.

Kritisk til overtredelsesgebyr

12. desember 2018
Det viktigste tiltaket for å redusere feil i blåreseptordningen, er god informasjon ut til legene som skal forvalte ordningen.

- Tusen, tusen takk!

06. desember 2018
Engasjementet var stort under Fastlegedagen. Utallige gratulasjoner og hilsener, og hundrevis av bilder fra hele landet ble delt med emneknaggen #alletrengerfastlegen.

Bli med og marker Fastlegedagen

29. november 2018
Fastlegeordningen er en av de viktigste bærebjelkene i det norske helsevesenet. Derfor markerer Legeforeningen Fastlegedagen onsdag 5. desember.

Vil du ha buss for fastlege?

26. november 2018
Ikke begeistret for buss for tog? Bare vent til du har prøvd buss for fastlege. Se videoen her.

- Viktig med det kliniske fokuset i digitaliseringen

14. november 2018
Legeforeningens stand under EHiN-konferansen var populær, både blant leger og andre som interesserer seg for e-helse.

Valgt inn i Den europeiske legeforening

12. november 2018
Ole Johan Bakke ble lørdag 10. november valgt som visepresident i Den europeiske legeforening (CPME) for perioden 1.1.2019- 31.12.2021.

Side 1 av 10