LEFO - Legeforskningsinstituttet

Institute for Studies of the Medical Profession

Forskningsformidling - arkiv

Being a Doctor and Staying a Person – EAPH conference 2017

Karin Isaksson Rø, planlegging og gjennomføring av internasjonal konferanse i European Association for Physician Health (EAPH), 24. – 25. april 2017, Paris, Frankrike.
30. mai 2018

LEFOs instituttsjef holdt to forelesninger på denne sjette EAPH-konferansen siden 2009. Innleggene hadde disse titler:

• Exploring how physicians understand the dynamic relations between organizational factors, professional fulfilment and quality of care – an interactive research model
  • Between patient centredness and administrative requirements in medical practice