LEFO - Legeforskningsinstituttet

Forskningsformidling - arkiv

Veiledning og undervisning – LIS, PhD, medisinstudenter

30. mai 2018
Karin Isaksson Rø har gjennom hele 2017 vært engasjert i veiledning for LIS-leger én gang i måneden (6 ggr på våren og 4 ggr på høsten), hatt undervisning for medisinstudenter i kommunikasjon – smågrupper 5-6 ggr/halvår, samt vært veileder for to PhD-kandidater (hovedveileder og biveileder).

Et helsefremmende arbeidsliv for leger. Ressurser og utfordringer

30. mai 2018
Karin Isaksson Rø, foredrag (full tittel: "Good for doctors - good for patients? Experiences from research and interventions from the Institute for studies of the medical Profession (LEFO) and Resource Centre Villa Sana"), holdt på jubileumsseminar for Förtroendeläkare i regi av Finlands läkarförbund 17. november 2017, Helsinki, Finland.

Om Legeforeningens støtteordninger

30. mai 2018
Karin Isaksson Rø, foredrag om det kollegiale helse- og omsorgstilbudet for leger og medisinstudenter, holdt på årsmøtet til Vestfold legeforening, 22. november 2017.

Presentation of the IDOQ study – and NOVO network

30. mai 2018

Moralsk stress, rolleforståelse og rolleendring

30. mai 2018
Karin Isaksson Rø, foredrag (full tittel: "Moralsk stress, rolleforståelse og rolleendring. Sammenhenger mellom behandlingskvalitet, profesjonell tilfredshet og organisering") holdt 7. november 2017, Helse Møre og Romsdal, Ålesund sjukehus.

Oppfølgingsstudie Villa Sana og støttekollegaordningen

The IDOQ study - International cooperation

Om utbrenthet

30. mai 2018
Karin Isaksson Rø, foredrag holdt 26. september 2017 for medisinstudenter ved UiB, Studentersamfunnet, Bergen.

Side 1 av 10