Møre og Romsdal legeforening

Lokalforening

Helsepolitikk langs leia

25. november 2015
Den helsepolitiske seilasen "I samme båt" gikk av stabelen i midten av oktober med Marte Walstad som kaptein. Sammen med seg hadde hun engasjerte innledere, en splitter ny president, aktive sentrale tillitsvalgte og en flott gjeng med lokale tillitsvalgte.

Hurtigrutekonferansen 2015

17. juni 2015
Lokalforeningene i Midt- og Nord-Norge inviterer til ny helsepolitisk konferanse om bord på MS Finnmarken 14.–16. oktober. Mange spennende temaer skal opp til debatt.

Årsmøtehelg 2015 i Geiranger

26. mars 2015
Møre og Romsdal legeforening inviterer for femte gang til årsmøtehelg på hotell Union i Geiranger. De forrige samlingane har vært svært vellykket, og vi håper på ei god samling denne gangen også. Påmeldingsfrist: 3. august!