Møre og Romsdal legeforening

Lokalforening

Fastleger søkes til deltakelse i Helseplattformen

16. januar 2019
Helseplattformen søker etter fastleger som kan delta i å sette opp løsningen slik at den understøtter fastlegenes arbeidsflyt. Det er behov for deltakelse av to fastlegekontor fra Trondheim som kan bidra med fageksperter til beslutningsstrukturen og til å sette opp løsningen, teste den og gå i drift med løsningen sammen med Trondheim kommune og St.Olavs hospital. I tillegg er det behov for fageksperter fra nord i Trøndelag og Møre- og Romsdal, en senior fagekspert til å støtte prosjektteamet og en koordinator for fastlegene. Avtaler om lønn, honorering, vikar og andre kompensasjoner vil utformes i samarbeid med Legeforeningen.

Årsmøtehelg 2018 i Geiranger

22. juni 2018
Møre og Romsdal legeforening inviterer for sjette gang til årsmøtehelg på hotell Union i Geiranger. De forrige samlingene har vært svært vellykket, og vi håper på ei god samling denne gangen også.Påmeldingsfrist: 20. august 2018.

Årsmøte 2017

10. august 2017
Møre og Romsdal legeforening inviterer til årsmøte på Scandic Seilet, Molde, onsdag 30. august kl. 17:00.

Derfor er jeg lege - Å utgjøre en forskjell

24. mai 2017
Møre og Romsdal legeforening arrangerer landsstyremøte 2017 med spennende helsepolitisk debatt og valg. Vi vil utgjøre en forskjell og vi ønsker at dette skal bli det beste landsstyremøtet i Legeforeningen noensinne, sier Shruti Sharma, Møre og Romsdal legeforening.

Årsmøte og kurs 2016

16. juni 2016
Møre og Romsdal legeforening avholder årsmøte torsdag 1. september 2016 kl. 17 på Scandic Parken i Ålesund. I forbindelse med årsmøtet vil det arrangeres et kurs i normaltariffen og et kurs i klinisk psykofarmakologi.

Helsepolitikk langs leia

25. november 2015
Den helsepolitiske seilasen "I samme båt" gikk av stabelen i midten av oktober med Marte Walstad som kaptein. Sammen med seg hadde hun engasjerte innledere, en splitter ny president, aktive sentrale tillitsvalgte og en flott gjeng med lokale tillitsvalgte.

Hurtigrutekonferansen 2015

17. juni 2015
Lokalforeningene i Midt- og Nord-Norge inviterer til ny helsepolitisk konferanse om bord på MS Finnmarken 14.–16. oktober. Mange spennende temaer skal opp til debatt.

Årsmøtehelg 2015 i Geiranger

26. mars 2015
Møre og Romsdal legeforening inviterer for femte gang til årsmøtehelg på hotell Union i Geiranger. De forrige samlingane har vært svært vellykket, og vi håper på ei god samling denne gangen også. Påmeldingsfrist: 3. august!