Finnmark legeforening

Lokalforening

Eldre saker

Legene streiker

Her vil Finnmark legeforening legge ut saker som omhandler streiken på Finnmarkssykehuset og legestreiken generelt.
8. september 2016
Streikebilde2.JPG
I streik. Fra v. Andreas Ertesvåg, Polina Bulygnia, Tina Ollila Uglebakken, Larus Bjarnason og Harald Sunde.

Fagsjefen streiker

Lurer du på hva streiken handler om:

Dagens medisin - en annerledes streik går mot slutten

Tariffoppgjøret 2016 for nybegynnere

Kari Milch Agledahl, Anne Grethe Olsen, Of-leder Jon Helle og jurist Jan Eikeland

I Hammerfest streiker to overleger fra sykehuset på fjerde dagen, Kari Milch Agledahl og Anne Grethe Olsen. Det må man kunne kalle moderat og forsvarlig uttak. På bildet er de flankert av Of-leder Jon Helle og jurist Jan Eikeland.