Finnmark legeforening

Eldre saker

Medlemsmøte og medlemsmiddag

17. oktober 2017
Finnmark legeforening ønsker velkommen til medlemsmøte og medlemsmiddag torsdag 9 november på Thon hotell i Alta. Møtet starter 1800 og medlemsmiddagen starter 2100. Det blir enkel servering under medlemsmøtet.

Fagsjefen streiker

08. september 2016
Harald Sunde er spesialist i allmennmedisin og dagarbeidende fagsjef på Finnmarkssykehuset. Nå er han tatt ut i streik.

Legene streiker

08. september 2016
Her vil Finnmark legeforening legge ut saker som omhandler streiken på Finnmarkssykehuset og legestreiken generelt.

Fastelegeordningen er under press

01. september 2016
I april fylte fastlegeordningen 15 år. Det ble feiret i Tromsø med både tilbakeblikk og fremtidsdebatt. Norges mest populære, velfungerende og kostnadseffektive helsereform er under sterkt press og fastlegene er slitne.

Medlemsmøte i Hammerfest

16. november 2015
Medlemmer i Finnmark Legeforening innkalles herved til medlemsmøte torsdag 26. november kl. 17.00 - 19.30 på Scandic hotell. Her blir det blant annet diskusjon rundt rekruttering og stabilisering av leger.

Helsepolitikk langs leia

06. november 2015
Den helsepolitiske seilasen "I samme båt" gikk av stabelen i midten av oktober med Marte Walstad som kaptein. Sammen med seg hadde hun engasjerte innledere, en splitter ny president, aktive sentrale tillitsvalgte og en flott gjeng med lokale tillitsvalgte.

Har halvert vikarbruken

15. juni 2015
Gode stipendordninger gjør at flere Finnmarksleger med lokal tilknytning blir værende etter endt spesialistutdanning. Det viser en gjennomgang av legerekrutteringsprosjektet. Også noen søringer har bitt på agn som Finnmarkssykehuset har lagt ut de siste ti årene.

Innkalling til årsmøte i Finnmark Legeforening

12. mars 2015
Møtet avholdes på Rica hotell Karasjok fredag 20. mars kl. 17-19. Det blir tradisjonen tro festmiddag etter møtet.

1 av 7 på medlemsmøte i Alta

07. november 2014
Ingen andre lokalforeninger i Den norske Legeforening klarer å få en av syv medlemmer til å møte opp på medlemsmøte.

Side 1 av 5