Norsk forening for nuklærmedisin og molekylær avbildning

NFNM sesjon på Radiologisk høstmøte 2019

Årets NFNM sesjon på Radiologisk høstmøte fant sted i Festsalen på Ingeniørenes hus, fredag 25.10.19.
31. oktober 2019
Møteleder Boel Johnsen flankert av foredragsholderne Andreas Tulipan og Torjan Haslerud. Foredragsholder Mona Elisabeth Revheim avholdt sitt foredrag fra USA.

Mona-Elisabeth Revheim (OUS) holdt et videooverført foredrag om Peptid- radioterapi-PRRT, Torjan Magne Haslerud (SUS) holdt foredrag om Radioembolisering av levertumores -SIRT og Andreas Tulipan (OUS) holdt foredrag om PSMA-PET og  terapi.  Møteleder var Boel Johnsen (HUS).