Norsk forening for nuklærmedisin og molekylær avbildning

Fem doktorgrader innen radiologi og nukleærmedisin 2018-2019

Fem doktorander holdt en kortversjon av sine dr. gradspresentasjoner på Radiologisk høstmøte torsdag 24. oktober. Nukleærmedisinerne Harald Grut og Boel johnsen (nr. 4 og 5 til høyre) mottok sammen med sine tre radiologikolleger et diplom og et forskningsstipend på 5000 fra nestleder i Radiologiforeningen Audun Berstad.
31. oktober 2019
Bilde av følgende. Fra venstre:  Geir Andre Ringstad (UIO,OUS), Anne Bethke (UIO,OUS), Ole Grøtta (UIO,OUS), Harald Grut (UIO,OUS), Boel Johnsen (UIB,HUS) og møteleder Audun Berstad (OUS).
Fra venstre: Geir Andre Ringstad (UIO,OUS), Anne Bethke (UIO,OUS), Ole Grøtta (UIO,OUS), Harald Grut (UIO,OUS), Boel Johnsen (UIB,HUS) og møteleder Audun Berstad (OUS).