Årskalender lokalforeninger

6. september 2017

• Styremøte hvor det orienteres om viktige saker fra landsstyremøtet.
  • Sende inn opplysninger til ??? om nyvalgte landsstyremedlemmer med vara til sekretariatet i oddetallsår. Gjøres etter avholdt årsmøte.
  • Primo juni: leder sender ut påminnelse om årsmøtet. Årsmøter bør fortrinnsvis avvikles mellom  april og juni.
    • Årsmøtet:
      • Program m/kontaktpersoner for foredragsholder(ne).
      • Kontakt med stedet hvor årsmøtet holdes for mat og på-melding.
      • Referenter og møteleder
  • Invitasjon, påmelding på nettsidene.
  • Hvert fjerde år er det kommunevalg og det er lurt å drøfte om lokalforeningen ønsker å planlegge helsepolitiske temaer som kan debatteres i valgkampen gjennom medlemsmøter eller åpne møter.

Husk:

Etter valg i oddetallsår innsending av endringsmelding til Brønnøysund-registeret, husk fødselsnummer på alle styremedlemmene.