Diskuterte leger og digitalisering under EHiN 2019

14. november 2019
Legers endrede rolle i en stadig mer digitalisert helsetjeneste, var et av flere temaer under årets EHiN-konferanse i Oslo Spektrum.

Ferske OECD-tall om norsk helsevesen

12. november 2019
Leder i Legeforeningens fagstyre, Cecilie Risøe, mener OECD-rapporten Health at a glance gir et godt utgangspunkt for videre forskning på norsk helsetjeneste.

Medisinstudenter med deltidsjobb i sykehus sikret pensjon

08. november 2019
Som følge av avgjørelsen i Rikslønnsnemda torsdag 7. november, får medisinstudenter som jobber i sykehus pensjonsrettigheter.

Innspillsmøte i Kirkenes 15. november

06. november 2019
Helse- og omsorgsdepartementet arrangerer innspillsmøte i forbindelse med handlingsplanen for allmennlegetjenesten.

ALIS-avtaler for næringsdrivende leger

05. november 2019
Legeforeningen oppfordrer kommuner til å søke på tilskuddsordningen som ble etablert i kjølvannet av forhandlingene om Normaltariffen. Fristen for å søke er 25. november.

Forbereder forhandlinger i sykehus

01. november 2019
En engasjert gjeng med sykehustillitsvalgte var torsdag og fredag denne uken samlet på Gardermoen for å lære om forhandlinger.

Livet som ung lege under lupen

31. oktober 2019
Kreftforeningens vitensenter var stappfullt da Yngre leger forening (Ylf) og Oslo legeforening avholdt arrangementet "Livet som ung lege".

Internasjonalt arbeid gir muligheter

29. oktober 2019
Norge er et lite land på toppen av verden. Vi er ikke så mange, og vi snakker et språk få andre forstår. Men vi er også et land i verden.

Klar tale til kommunal- og forvaltningskomiteen

23. oktober 2019
Legeforeningen satte søkelyset på god samhandling mellom sykehus og kommuner under kommunal- og forvaltningskomiteens høring om statsbudsjettet for 2020.

Side 2 av 33