Christer Mjåset gjenvalgt som leder i Yngre legers forening

Christer Mjåset ble valgt ved akklamasjon på Ylfs årsmøte i Sandefjord, torsdag 27. april.
20170427_145405
GJENVALGT: Christer Mjåset går inn i sin andre periode som leder i Ylf. Foto: Arne Vatnøy

Christer Mjåset fikk stående applaus fra landsrådet.

Kristin Kornelia Utne ble valgt som ny nestleder i Ylf for neste periode.

Foruten Mjåset og Utne, består Ylfs nye styre av: Yngsterepresentant Fredrik Svenskerud, Anja Fog Heen, Clara Sofie Bratholm, Håvard Ravnestad, Lorentz Linde og Guro-Marte Gilstad Mpote.

Varamedlemmer: 1. Einar Vie Sundal, 2. Anikken Riise Elnes, 3. Eivind Aabel (yngsterepresentant).

Det nye styret tiltrer 1. september 2017.