Medlemsfordeler
Illustrasjonsbilde Scandic hotell

Scandic Hotels

Rabatt hos Scandic Hotels

Legeforeningen har gjennom flere år hatt avtale med Scandic Hotels. Rica Hotels ble kjøpt opp av Scandic Hotels i 2014 og utvidet hotellporteføljen til ca. 90 hotell totalt i Norge. Legeforeningen har forhandlet frem fastpris for sine medlemmer. Scandic tilbyr 28 hoteller innenfor Legeforeningens refusjonsgrense.

* Rommet kan kanselleres innen kl. 16 ankomstdag. Vi gjør oppmerksom på at rabatten ikke kan kombineres med andre spesialpriser eller kampanjer.

Avtaleansvarlig:
Jørgen Solum, Key Account Manager · Karenslyst alle 11, Postboks 493 Skøyen, 0213 Oslo · Mob. +47 913 76 623 · jorgen.solum@scandichotels.com

Kurs – og konferanseansvarlig:
Margrethe Nagy, Senior Sales Manager – Mob. +47 474 54 101
E-post: margrethe.nagy@scandichotels.com

Bred kunnskap i forståelsen av behovet for medisinske faggrupper og konferanser. Erfaring fra internasjonale medisinkongresser.

Spørsmål og svar