Medlemsfordeler

BCD Travel - Reisebyrå

BCD Travel er Legeforenings avtalepartner på levering av reisebyråtjenester

Bytte av onlinesystem

Fra den 22. oktober vil vi benytte et nytt online bestillingssystem via vårt reisebyrå BCD Travel. Systemet har navnet Cytric og erstatter den aldrende AeTM som da utgår. Dersom du skal endre bestillinger gjort i det gamle systemet etter at Cytric er implementert så må du kontakte BCD Travel via telefon 22 47 88 40 eller e-post travel@bcdtravel.no da du ikke vil ha tilgang til disse bestillingene gjennom det nye systemet.

Alle våre leverandøravtaler og prioriteringer er lastet inn i Cytric, noe som gjør det enkelt og forståelig å se hvilke leverandører som skal prioriteres. Når du fra nevnte dato kan bestille dine reiser via Cytric er følgende viktig: BCD Travel har overført det meste av dine personopplysninger fra profilen til det nye systemet. Imidlertid er det av sikkerhetshensyn IKKE blitt overført sensitiv informasjon som for eksempel kredittkortnummer, fødselsdato og passinfo. Det er derfor viktig at du når systemet tas i bruk går igjennom din profil og legger inn den informasjonen du ser mangler, samt øvrig informasjon du ønsker å ha i din profil. Profilinformasjonen benyttes til å gi deg den beste service ved bestilling av reiser også via telefon og e-post. Du må sjekke din profil før du bestiller reiser i det nye systemet.

For å hjelpe deg i gang har BCD Travel laget noen videoutklipp og quick-ref som er nyttige for å komme godt i gang. Dersom du trenger ytterligere assistanse så kan du bare ta kontakt med BCD Travel Online Support som du finner på samme sted som tidligere.

Reiser i regi av Legeforeningen bestilles via vår samarbeidspartner BCD Travel. BCD Travel hjelper med både reisen og bestiller overnatting på Legeforeningens samarbeidende hoteller slik at du får alt på ett sted.  BCD Travel har full oversikt over Legeforeningens avtaler på fly, hotell og leiebil.

Privatreiser

BCD Travel kan også hjelpe deg med bestilling av private reiser. Du kan bestille flyreiser og hotell for deg selv via deres onlineløsning, eller kontakte deres reiserådgivere via telefon eller e-post dersom du skal reise sammen med f.eks. din familie.

For mer informasjon og fordeler se nettsidene til BDC Travel

Kontaktinformasjon hos BCD Travel

Telefonnummer: 22 47 88 50
E-post: travel@bcdtravel.no
Åpningstid: 8 - 17 (mandag - fredag)
24-timers service: 22 47 88 50
Besøksadresse: Munkedamsveien 3B, 0161 Oslo
Postadresse: Postboks 1591 Vika, 0118 Oslo

BCD Meetings & Events

Telefonnummer : 22 47 78 70
E-post: groups.no@bcdme.com

Hovedsamarbeidspartner BCD Meeting og Events tilbyr tjenester innenfor gruppereiser, kurs/konferanser/møter og events.