Medlemsfordeler
BCD

BCD Travel

Reiser i regi av Legeforeningen bestilles via vår samarbeidspartner BCD Travel. BCD Travel hjelper med både reisen og bestiller overnatting på Legeforeningens samarbeidende hoteller slik at du får alt på ett sted.  BCD Travel har full oversikt over Legeforeningens avtaler på fly, hotell og leiebil.

Privatreiser

BCD Travel kan også hjelpe deg med bestilling av private reiser. Du kan bestille flyreiser og hotell for deg selv via deres onlineløsning, eller kontakte deres reiserådgivere via telefon eller e-post dersom du skal reise sammen med f.eks. din familie.

For mer informasjon og fordeler se: https://www.ticketbiz.no/no/legeforeningen__5539

Kontaktinformasjon hos BCD Travel

Telefonnummer: 22 47 88 50
E-post: travel@bcdtravel.no
Åpningstid: 8 - 17 (mandag - fredag)
24-timers service: 22 47 88 50
Besøksadresse: Munkedamsveien 3B, 0161 Oslo

Postadresse: Postboks 1591Vika, 0118 Oslo

BCD Meetings & Events

Telefonnummer : 22 47 78 70
E-post: groups.no@bcdme.com

Hovedsamarbeidspartner BCD Meeting og Events tilbyr tjenester innenfor gruppereiser, kurs/konferanser/møter og events.