LEFO - Legeforskningsinstituttet

Institute for Studies of the Medical Profession

Forskningsformidling - arkiv

The balance between discretion and incentive driven systems. A qualitative study on the importance of organisation of peer support for doctors in Norway

Karin Isaksson Rø, foredrag om studien til Isaksson Rø K, Veggeland F, Aasland OG holdt på EAPH conference 2015: "Doctors' Resilience. Building European Networks through Research and Pracitice", Barcelona, Spania, 20.–21. april 2015.
3. mars 2016

Karin Isaksson Rø, som har vært medlem av styret i det europeiske legehelsenettverket EAPH siden 2011, var også i vitenskapelig komité for denne femte EAPH-konferansen.