Alle kurs
ID. 33345

Seniorseminar 13.-14. februar 2019

Informasjon

Legeforeningen og Sykehjelps- og pensjonsordningen for leger har gleden av å invitere til seniorseminar 13. - 14. februar 2019 på Askeladdens Hus, Soria Moria Hotell i Oslo.

Seniorseminaret omhandler temaet Fra yrkesliv mot et liv som hel eller delvis pensjonist og retter seg mot leger i alderen fra 60 til 64 år med ledsager. Seniorseminaret har tradisjon for å løfte fram ledsagernes perspektiv. Ledsager inviteres derfor til å delta på hele seminaret.

Målsetningen med seminaret er:

  • å øke bevisstheten på hvilke spørsmål og endringer du står foran de neste årene
  • å avklare eventuelle spørsmål om pensjon, arv og skifte etc.
  • å gi deg ideer til og kanskje bidra til avklaring av noe du ønsker å gjøre fremover.

Vi gjør også oppmerksom på at det onsdag er mulighet til å få en personlig samtale med en pensjonsrådgiver fra KLP eller SOP.

Seminaret vil ha plass til ca. 60 deltakere inkludert ledsagere.

Det anbefales at deltakere bor på Soria Moria Hotell. Den sosiale dialogen i forbindelse med måltider og samvær for øvrig, er viktig.

Det vil også være mulig å få refundert transportkostnader til og fra seminaret. Ta vare på alle originale billetter/kvitteringer og send inn med reiseregningsskjema som deles ut på seminaret.

Kursavgift
Deltaker: 3.400 Ledsager: 1.700

Det er begrenset med plasser, så vi kan dessverre ikke garantere at alle som ønsker å delta får plass på seminaret. Plassene blir tildelt i den rekkefølgen vi mottar påmeldinger i sekretariatet. Nytt seniorseminar vil bli arrangert 16. - 17. oktober 2019.

Vennligst merk dere påmeldingsfristen: 11.1.2019. Eventuelle spørsmål/tilbakemeldinger kan rettes til undertegnede på e-post: kristin.thoresen@legeforeningen.no eller telefon 41 70 11 45.