Jus og arbeidsliv

Jeg trenger juridisk bistand

Legeforeningens jurister og advokater har spisskompetanse i juridiske spørsmål som gjelder legers yrkesutøvelse. Som medlem har du tilgang til kostnadsfri rådgivning og bistand, enten du er næringsdrivende eller ansatt. Dette gjelder alt fra enkle råd over telefon til bistand i rettslige prosesser.

Du kan også få økonomisk støtte til bruk av egen advokat. Les mer om våre medlemstilbud her.

Vakttelefon: 23 10 90 00

Vakttelefonen er bemannet hverdager 09 til 11.30 og 12.00 til 15.
Det er til tider stor pågang og noe ventetid. Send eventuelt e-post med kort beskrivelse av saken så ringer vi deg opp så snart som mulig. Husk kontaktinformasjon, og gjerne tidspunkter hvor du kan nås.

Epost: legeforeningen@legeforeningen.no

Henvendelser kan sendes på epost . Legg gjerne ved aktuell dokumentasjon. Av hensyn til taushetsplikt og personvern skal pasientjournaler og andre pasientopplysninger ikke vedlegges uten tilstrekkelig anonymisering. Dersom slike opplysninger er nødvendig i saken og anonymisering ikke er mulig gjøres det avtale med rådgiver/ advokat om oversending.