Praktiserende spesialisters landsforening

Nettstedet for praktiserende spesialister

Praktiserende Spesialisters Landsforening (PSL) organiserer legespesialister utenfor institusjon og er en yrkesforening i Den norske legeforening.

Vi skal bidra til bred dekning med praktiserende spesialister i hele landet og stimulere til at det opprettes nye avtalehjemler innenfor de regionale helseforetakene.

Lege med stetoskop

Medlemsbladet

Legekunsten er medlemsbladet for Praktiserende Spesialisters Landsforening. Det kommer ut fire ganger i året.

Legekunsten 3-2019 inneholder oppsummering av årets administrasjonskurs, informasjon om riktig bruk av takster og dokumentasjon og avtalespesialistordningen.

God lesning!

Bilde av nyeste Legekunsten