Foreningen for leger i vitenskapelige stillinger

Aktuelle saker

Stipend til verdens største e-helsekonferanse

05. september 2019
Har du lyst til å øke kompetansen innen e-helse og teknologi? Da er dette noe for deg! Konferansen HIMSS20 arrangeres av organisasjonen Healthcare Information and Management Systems Society og er verdens største konferanse og utstilling av helseteknologi. Den finner sted i Orlando, Florida, 9.–13. mars 2020.

Årsmøte 4. og 5. april 2019

06. mars 2019
I forbindelse med årsmøte ble det avholdt en fagpolitisk konferanse.

Anna Midelfart – Æresmedlem i LVS

10. mai 2017
Ved LVS-årsmøte 2017, ble Anna Midelfart, som var initiativtaker for å etablere LVS i 1990, utnevnt til æresmedlem. Her kan du lese talen Helge Bjørnstad-Pettersen holdt for Anna i denne forbindelse.