Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Utlysning FINO 2019

Har du lyst til å bli involvert i Nmfs internasjonale arbeid og å bli kjent med medisinstudenter fra hele Norden? Nå har du sjansen - Nmf inviterer deg til å søke om å bli en del av vår delegasjon til den nordiske konferansen “FINO” 31. oktober-3. november!
3. september 2019
Fino 2019 i Island

Temaet for konferansen er «Global Action Against Cancer: Join the fight!”

Gjennom foredrag, workshops og opplæring vil man utforske dette temaet i dybden og skape et kontaktnettverk som fostrer til praktisk bruk av kunnskapen.

Konferansen passer for både erfarne og uerfarne Nmfere :) Håper du søker!

FINO er et samarbeid mellom medisinstudenter i de nordiske landene, og arrangeres i år på Island. Møtet er en kjempeflott arena for å treffe andre engasjerte medisinstudenter, utveksle ideer og erfaringer og lære av eksperter, blant annet fra European Cancer Leagues.

Alle Nmfs medlemmer kan søke om å få delta, og det vil bli gjort en utvelgelse på bakgrunn av tidligere erfaring, motivasjon og ønske om videre engasjement i Nmf. Se retningslinjer for utvelgelse av delegasjon.

Egenandelen per deltaker vil være 750,- og vil dekke reise til og fra møtet, samt kost og losji under møtet.

Les mer i invitasjonspakken her.

Høres dette spennende ut? Send inn en søknad innen fredag 13. september 2019 kl. 23:59.

Her finner du søknadsskjema.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med internasjonalt ansvarlig, Åshild Nordbotten, på internasjonalt@medisinstudent.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg! :)