Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Har du lyst til å bli med Nmf på Europamøtet til IFMSA i Litauen?

10. desember 2019
23.-27. april arrangeres europeisk regionalt møte (EuRegMe) i Vilnius, Litauen. Alle Nmf-medlemmer kan søke seg inn i den norske delegasjonen – dette vil du ikke gå glipp av!

Verden venter – søk utveksling!

21. november 2019
Lyst til å bli kjent med et annet lands helsevesen? Prøve deg på forskning? Bli kjent med klinikk tidligere på studiet? Da er utveksling noe for deg! Velg mellom klinisk, forsknings- eller preklinisk utveksling og oppdag verden. Søk nedenfor fram til 1. desember. Verden venter!

Think globally, act locally – erfaringer fra Generalforsamlingen til IFMSA i august 2019

08. november 2019
Nmf er medlem av verdens største studentorganisasjon, nemlig den internasjonale medisinstudentforeningen IFMSA (International Federation of Medical Students` Associations).

Har du lyst til å delta på IFMSA sin generalforsamling i Rwanda?

04. november 2019
1.-7. mars arrangeres generalforsamlingen til IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) i Kigali, Rwanda. Er du interessert i global helse, menneskerettigheter, utveksling eller internasjonalt arbeid, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Er du interessert i Nmf sitt internasjonale arbeid?

24. oktober 2019
Har du lyst å bidra til Nmf sitt største møte? Har du lyst for å samarbeide med et dyktig og motivert team og bli kjent med mange studenter fra hele Norden? Da må du lese videre og søke!

Grimstad-utvalget

27. september 2019
Her presenterer vi en kort gjennomgang av Grimstadutvalgets viktigste anbefalinger og hva de betyr for norske medisinstudenter, i både inn- og utland.

Still til valg - Valgmøtet 2019

23. august 2019
Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) avholdes 13.10.19 på X Meeting Point utenfor Oslo. Her skal representanter til nasjonale verv i foreningen velges, og vi søker i denne sammenheng engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg.

Nmf på EuRegMe 2019

16. mai 2019
IFMSA (International Federation of Medical Students' Associations) arrangerer ett årlig møte for Europa-region, der Norge hører til. Møtet heter EuRegMe (European Regional Meeting).

Utlysning for organisasjonskomite til FINO 2020

01. mai 2019
FINO (Føderasjon av Internasjonal Nordisk Medisinstudent Organisasjon) er et nordisk møte som skjer en gang i året. I 2020 har Norge æren av å være arrangør for dette møtet, og derfor trenger vi deg!

Side 1 av 2