Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Grimstad-utvalget

27. september 2019
Her presenterer vi en kort gjennomgang av Grimstadutvalgets viktigste anbefalinger og hva de betyr for norske medisinstudenter, i både inn- og utland.

Still til valg - Valgmøtet 2019

23. august 2019
Valgmøtet til Norsk medisinstudentforening (Nmf) avholdes 13.10.19 på X Meeting Point utenfor Oslo. Her skal representanter til nasjonale verv i foreningen velges, og vi søker i denne sammenheng engasjerte medisinstudenter som kan tenke seg å stille til valg.

Nmf på EuRegMe 2019

16. mai 2019
IFMSA (International Federation of Medical Students' Associations) arrangerer ett årlig møte for Europa-region, der Norge hører til. Møtet heter EuRegMe (European Regional Meeting).

Utlysning for organisasjonskomite til FINO 2020

01. mai 2019
FINO (Føderasjon av Internasjonal Nordisk Medisinstudent Organisasjon) er et nordisk møte som skjer en gang i året. I 2020 har Norge æren av å være arrangør for dette møtet, og derfor trenger vi deg!

Har du lyst til å delta på generalforsamling i IFMSA I Taiwan?

25. mars 2019
1.-7. august arrangeres generalforsamlingen til IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) I Taipei, Taiwan. Er du interessert i global helse, menneskerettigheter og internasjonalt arbeid, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av!

MedHum søker nytt prosjekt

10. desember 2018
Vi har nå åpnet søknadsprosessen til å være innsamlingsprosjekt for Medisinstudentenes humanitæraksjon (MedHum) 2020.

Nasjonale tillitsvalgte 2019

25. november 2018
På Tvk3 i oktober ble nasjonale tillitsvalgte for 2019 valgt. Oversikt finner du her!

Nå er det tid for å søke på utveksling!

01. november 2018
Vi forteller deg om dine utvekslingsmuligheter. Fristen for å sende inn søknad er 1. desember.

Vi i MedHum trenger din hjelp!

18. september 2018
Vi er i ferd med å innlede den viktigste uken i 2018, og ønsker å ta deg med på vår fantastiske reise! Nå kan du bli med på vår innsamling for å gi barn den tryggheten og fremtiden de fortjener.

Side 1 av 2