Norsk medisinstudentforening

Fagforening og interesseorganisasjon for studenter

Internasjonalt arbeid

Har du lyst til å bli med Nmf på Europamøtet til IFMSA i Østerrike?

19. - 23. April arrangeres europeisk regionalt møte (EuRegMe) i Østerrike. Alle Nmf-medlemmer kan søke seg inn i den norske delegasjonen - dette vil du ikke gå glipp av!
Østerriket

Europa er en av fem regioner i IFMSA (International Federation of Medical Students' Association), og i april 2018 avholdes EuRegMe i Østerrike. Søknadsprosessen er nå åpnet for alle Nmf sine medlemmer - frist for å søke seg til delegasjonen er 14. januar kl. 23:59.

Vi søker etter engasjerte Nmf medlemmer som interesserer seg for global helse, menneskerettigheter, internasjonalt samarbeid og ikke minst vilje til å ta med seg inspirasjon og idéer fra møtet tilbake til sitt lokallag!

Viktig informasjon:

Regionsmøtet (EuRegMe) omfatter workshops og seminarer innenfor de ulike komiteene til IFMSA, samt allmøter hvor diskusjoner som angår Europa-regionen holdes og avgjørelser fattes. EuRegMe foregår fra 19.-23.april i 2018. Temaet for årets møte er ”Bærekraft - klimaforandringer og helse”.

Pre-EuRegMe er en konferanse før selve møtet. Denne konferansen gir mulighet for delegatene til å fordype seg i et tema gjennom workshops og tilegne seg nye ferdigheter og kompetanse. Dette er en mer faglig del av EuRegMe. Pre-EuRegMe arrangeres 15.-19.april i 2018. Temaene for disse workshopene er:

-       Europe in Action!

-       How to train the dragon

-       Policy - the word to change the world

-       Peace and Conflict Resolution Capacity Building Workshop

-       sPRead it!

-       TACSE - Training on Advanced Comprehensive Sexual Education

-       Young Advocates in the Global Health Workforce

For mer info om workshopene, se hjemmesiden.

Post-EuRegMe er et tilbud hvor det arrangeres ulike turer rundt om i Østerrike fra 23.-25. april.

Egenandel pr. deltaker vil være på 1000kr; dette vil dekke mat, opphold og flyutgifter, samt deltakelse på pre-EuRegMe. Deltakelse på post-EuRegMe må deltakeren dekke selv (€60).

Søknadsfrist for å bli med i Nmfs delegasjon til møtet er 14.januar kl. 23:59

Lurer du på hva som foregår på EuRegMe?

Les artikkel om EuRegMe i Danmark.

Søk da vel!

Høres dette interessant ut? Så send inn en søknad! Du kommer ikke til å angre!

Søknadsskjema finnes her.

Frist for å sende inn søknad er 14. januar kl. 23:59

Ved spørsmål ta kontakt med Katja Eliassen, Internasjonalt ansvarlig på internasjonalt@medisinstudent.no

Kort om IFMSA