Norsk forening for intervensjonsradiologi

Case of the month

Case of the month oktober 2019

17. oktober 2019
Denne måneden presenterer vi et case fra Haukeland universitetssjukehus, fra Carl Erik Markhus og Audun Braaten. Caset tar for seg pseudoaneurisme i lysken etter EVAR, som behandles vellykket med bruk av AngioSeal lukkedevice.

Case of the month mai 2019

26. mai 2019
Her kommer månedens case for mai. Kollega Erna Skomedal fra Stavanger Universitetssjukehus deler sin innsikt i ryggintervensjon med oss, og vi får en instruktiv innføring i hvordan injeksjonsbehandling av fasettledd utføres.

Case of the month april 2019

12. april 2019
Denne måneden presenterer vi et case fra Sykehuset Østfold, fra kollegene Lars Olaf Holmen, Anne Sofie Larsen, Lars Pederstad, Anders Jordal og Tord Letting.

Case of the month mars 2019

18. mars 2019
Månedens case kommer fra Haugesund Sjukehus, hvor radiologene Stein Arve Lund og Jon Egge deler sine erfaringer med oss.

Case of the month februar 2019

12. februar 2019
Overlege Asbjørn Ødegård fra St.Olavs hospital deler månedens case med oss.

Case of the month januar 2019

11. januar 2019
Emir Avdovic og Eric Zimmermann fra Hamar sykehus deler månedens case med oss.

Case of the month september 2018

06. september 2018
Dan Levi Hykkerud og Anton Nyquist fra AHUS deler månedens kasus med oss.

Case of the month februar 2018

30. januar 2018
Kollega Sigve Lye ved SUS deler et fint kasus med oss denne vintermåneden. Det arbeides med forbedring av slagbehandlingen i Norge, der intervensjonsradiologene er og blir en viktig brikke.

Case of the month - julenummer 2017

30. november 2017
Våre gode kollegaer i Fredrikstad serverer i år fint julenummer, med rubor, calor og sang! Listen legges nå høyt for SUS, som står for case-of-the-month-tur i februar!

Side 1 av 5