Norsk forening for alders- og sykehjemsmedisin

Alders- og sykehjemsmedisin - Kurs 4

I september 2019 arrangeres kurs 4 i alders- og sykehjemsmedisin i Drammen. Tema for kurset er alderspsykiatri og sosialmedisin. Dette kurset er et av de fire basiskursene for å oppnå kompetanseområdet alders- og sykehjemsmedisin.
27. mai 2019

Kompetanseområdet alders- og sykehjemsmedisin er det nærmeste vi kommer en grenspesialitet innen sykehjemsmedisin i Norge. Du får ikke kompetanseområdet tellende før du er ferdig spesialist i noe, men det er ingenting i veien for å ta kursene før man er ferdig spesialist, for kurset er også godkjent som emnekurs i allmennmedisin. Kursene kan taes i valgfri rekkefølge.

Vi er stolte av et godt faglig program og gleder oss til mange spennende diskusjoner! Velkommen til kurs!

Påmelding her.

Synne Helland Moen, sykehjemslege og kursleder