Vestfold legeforening

Lokalforening

Medlemsmøte 28. november 2018

Vestfold og Telemark legeforening inviterer til medlemsmøte onsdag 28. november 2018 kl. 18.00 på Farris Bad.Tema: Hvordan skal fastlegeordningen reddes? Hva skjer videre fremover?
13. november 2018
farris bad

Vi har fått leder i Allmennlegeforeningen Tom Ole Øren og nestleder Nils Kristian Klev til å komme og fortelle om forhandlinger og hva som skjer videre. Vi legger opp til god tid til diskusjon.

Etter møtet serveres det 2 retters middag. Vennligst gi beskjed ved påmelding om du vil delta på middag etter møtet, og om du ønsker kjøtt eller fisk.

Vennligst noter om du kommer fra Vestfold eller Telemark legeforening.

Påmelding sendes til: vestfoldlegeforening@gmail.com

Tom Ole ØrenNils Kristian Klev