Årsmøtereferat 2018

Kort om Årsmøteseminar og Årsmøte 2018, Støtvig Hotel
20180414_174625341_iOS

Her følger årsmøtereferat og regnskap for 2017 samt årsberetningen. Disse finner man også under fanen "Referat"

Vi var en heterogen og fin gruppe leger på Støtvig på årets seminar og årsmøte. 

 

Årsmøtet ble tradisjon tro avholdt på formiddagen. Sakslisten var noe mer omfattende enn tiden tillot og det var godt med innspill til styrets arbeid og aktuelle saker - det var et godt møte, der styre og leder også har fått ode innspill til endringer for fremtidig kjøreplan og struktur - med engasjerte medlemmer, må vi skape et rom for diskusjoner og meningsytringer - det skaper en levende lokalforening og skal prioriteres. Årsmeldingen ble gjennomgått og aktuell saker debattert.

Jon Lunde, overlege barnavdelingen og mangeårig foretakstillitsvalgt SØHF ble tildelt prisen som Østfoldlegen 2019.

Nytt av året ønsket styret også å tildele "Østfold Legeforenings Ærespris" til Jens Aamold  for hans mange år som kirurg og mentor i Sykehuset Østfold

Årsmøteseminaret har fått en ny rød trød i "samhandling" - denne gangen mellom oss leger og vår egen hverdag. Vi skal samarbeide med mange yrkesgrupper, men det viser seg stadig at vi også trenger samarbeide bedre oss i mellom - årets seminar ga et perspektiv inn i hverandres arbeidshverdagen og samarbeidsutfordringene vi kan jobbe med fremover. Avslutningsvis fikk vi noen refleksjoner fra "utsiden".

Søndag formiddag fikk vi innblikk i Legeforeningens media- og politiske strategier - vi ser ikke alt moderforeningen gjør eller arbeider med, og jeg tror mange fikk en bedre forståelse for Legeforeningens arbeid for oss legemedlemmer.

Det var godt vær hele helgen, godt humør, høyt lydnivå og høyt under taket.

Vel møtt til Årsmøteseminar 6. og 7. april, 2019