Oslo legeforening

Lokalforening

Ta ansvar for helsen i russetiden!

Vi oppfordrer all russ og ungdom til å teste seg. Tester du deg, tar du vare på helsen din, sier legene Trine Aarvold og Elisabeth Kjølholdt.
23. april 2018
En russ på sykkel - Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

- Vi oppfordrer alle unge til å komme innom oss. Tester du deg, tar du vare på helsen din, sier lege Trine Aarvold som jobber på Sex og samfunn i Oslo. Sex og samfunn har utarbeidet et eget oppslagsverk for seksuell helse.

- Vi fastleger har mye å komme med når det gjelder spørsmål om prevensjon og seksualitet. Vi vil at russ og ungdom skal komme til oss for å ta opp sine problemer. Det vi tar opp, blir mellom meg og pasienten., forteller fastlege Elisabeth Kjølholdt.

For helsepersonell som ønsker faglig oppdatering er metodeboken for seksuell helse, www.emetodebok.no, gratis tilgjengelig på nettet.