Bedre og sikrere innlogging på nettsidene til Legeforeningen!

Innlogging på Legeforeningens nettsider vil erstattes med en sikrere og bedre løsning, mer informasjon kommer snart!

Den private innboksen i portalen forsvinner i løpet av kort tid. Varsel om dette ble lagt ut på meldingssiden 11. juni 2019.

Oppland legeforening

Lokalforening

Kurs

Ta kloke valg !

Oppland legeforenings kurskomité arrangerer klinisk emnekurs i beslutningslære på Pellestova, Hafjelltoppen, 6.-8. februar 2020. Antall deltakere 45.
5. november 2019
images copy 2

Kurset er søkt godkjent med 18 timer for videre- og etterutdanning i allmennmedisin. Det er lagt opp til lange lunchpauser, så her blir det mulighet for å ta seg en tur til fots, på ski eller i alpinanlegget. Alternativt kan du ta med deg ei god bok å lese i foran peisen.

PRAKTISK INFORMASJON:

Kurskomitéen i Oppland legeforening ønsker velkommen til klinisk emnekurs i beslutningslære på Pellestova torsdag 6.– lørdag 8. februar 2020.

Øverst på Hafjelltoppen, 970 m.o.h. - der veien stopper, ligger Pellestova Hotell Hafjell. Pellestova er et moderne fjellhotell - med direkte adkomst til høyfjellet. Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Du kan velge et enkeltrom eller dobbeltrom. Dobbeltrommene har senger som kan settes hver for seg. Rommene har en lun atmosfære og delikate bad. 

Med lange lunsjpauser er det gode muligheter for avkobling med både tur til fots, langrenn og alpint eller ta med en god bok framfor peisen!

Påmelding til kurset gjøres til kurskomiteens sekretær via e-skjema nederst på denne siden. Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder både for plass ved kurset og med tanke på romtype. Det er derfor viktig at  det oppgis ønsket romtype i påmeldingen, og opplysning om hvem du evt. ønsker dele rom med. **NB ! alle felter må fylles ut for at skjemaet skal bli sendt. Ved suksessfull sending kommer en melding om dette umiddelbart opp på skjermen. Ved spm nås sekretær på e-post: Lisbeth Rustad Hellerud; kurs.opplandlegeforening@gmail.com eller pr telefon 907 68 273 Frist for påmelding er 02.01.20 Etter dette vil de rommene som ikke er belagt frigis.

Priser:

Pris kr 1995,- pr person pr døgn i enkeltrom og kr 1795,- pr person pr døgn i dobbeltrom for fullpensjon inkl. dagpakke/lunsj- og pausebevertning. 

Tillegg for lunsj avreisedagen: kr 295,-

Dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe og pausemat: kr 595,- pr person ,- (gjelder ikke-boende)

Kursavgift;

Kursavgift er kr. 5.000,- (fastsatt av Dnlf)

Utgifter til reise og opphold, dekkes etter faste satser ved søknad til Fond II.

Satser for reise og opphold finnes på hjemmesiden til Dnlf.

Innbetaling; faktura for kursavgift med bet.frist 15. januar 2019 kommer pr e-post fra vårt regnskapsfirma. Innbetaling av dagpakker og overnatting ordnes med Pellestova før avreise.

Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende og at avmelding etter 2. januar fører til betalingskrav på halv kursavgift.  Ved avmelding etter 15. januar eller ved uteblivelse uten å ha gitt beskjed blir kravet hele kursavgiften. 

Påmelding klinisk emnekurs i beslutningslære

Mat