Oppland legeforening

Lokalforening

Høstseminar 1.-2. november 2019

24. september 2019
Velkommen til fjells for årets Høstseminar på Pellestova. Vi møtes til kaffe og litt å bite i fredag kl 18.00 før leder ønsker velkommen kl 18.30 Det blir et kulturelt innslag før apretiffen serveres kl 19.30 og middagen kl 20.00 Se program under vedlegg til høyre på siden. Vi oppfordrer våre yngre leger til å melde seg på, vi ønsker så gjerne å ha dere med, for de av dere som er under 35 år koster det kun kr. 250,-

Årsmøte Oppland legeforening 2019

06. mai 2019
Oppland legeforening inviterer til årsmøte på Nythun Høyfjellstue i Etnedal 14.-15. juni 2019. Påmelding innen 27. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig.

Høstseminar 16.-17. november 2018

15. oktober 2018
Velkommen til fjells for årets Høstseminar på Pellestova. Vi møtes fredag kl 18.00 Tom Ole Øren, leder i AF, kommer med en liten statusoppdatering før det blir et kulturelt innslag ved musiker Camilla Granlien. Apretiffen serveres kl 19.30 og middagen kl 20.00 Se program lenger ned på siden. Vi oppfordrer våre yngre leger til å melde seg på, vi ønsker så gjerne å ha dere med, for de av dere som er under 35 år koster det kun kr. 250,-

Derfor er jeg lege - God tilrettelegging fra kommunen

14. juni 2018
- Vi jobber godt med pasientene våre. Fastlegene på Skreia legesenter har såkalt 0-avtale, det vil si at per capita tilskuddet går til kommunen i sin helhet. Kommunen holder lokalene, ansetter og lønner medarbeiderne, og slik får vi anledning til å jobbe godt klinisk, sier Nora Langballe Rosseland, fastlege, Skreia legekontor.

Årsmøte Oppland legeforening 2018

12. april 2018
Oppland legeforening inviterer til årsmøte på Nythun Høyfjellstue i Etnedal 15.-16. juni 2018 Påmelding innen 27. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig.

Kurs i gynekologi februar 2018 på Pellestova

25. oktober 2017
Hold av dagene fra 15.-17. februar for å bli med på Klinsik Emnekurs i Gynekologi. Også denne vinteren skal vi tradisjons tro til fjells, men nytt av året er at vi skal til Pellestova. Vi ser frem til kurs, og som alltid har vi langt "friminutt" i forbindelse med lunch slik at vi kan nyte naturen til fots eller med ski på bena. Finværet er selvfølgelig bestilt. Påmeldingsskjema finner du nederst på siden om du benytter linken under.

Høstseminar 17.-18. november 2017

17. oktober 2017
Det er tid for årets høstseminar i OLF. Også i år ønsker vi alle våre medlemmer velkommen til Pellestova. Vi møtes fredag kl 18.30 Vi hører kåseri ved Trond Markestad og får et kulturelt innslag før middag kl 20.00 Vi oppfordrer våre yngre leger til å melde seg på, vi ønsker så gjerne å ha dere med, for de av dere som er under 35 år koster det kun kr. 250,-

Årsmøte Oppland Legeforening 2017

02. mai 2017
OLF inviterer, som i fjor, sine medlemmer til årsmøtesamling på Nythun i Etnedal, Valdres 9. - 10. juni 2017. Benytt anledingen til å treffe kolleger i uformelle og trivelige omgivelser ! Påmelding innen 24. mai via e-skjema nederst på siden. NB ! Opplysning om at påmeldingen er kommet til mottaker skal komme opp på skjermen umiddelbart når skjemaet er sendt korrekt. Pålogging er ikke nødvendig.

Derfor er jeg lege - Forbedringsarbeid er meningsfylt

06. desember 2016
Å drive med forbedringsarbeid som lege gir oss en helt unik mulighet til å påvirke systemet, og dermed forløpet til mange pasienter. Det handler om å jobbe systematisk og målrettet over tid, sier Ane Kaurstad, LIS, Divisjon Gjøvik, Sykehuset Innlandet HF.

Side 1 av 3