Møre og Romsdal legeforening

Kommende arrangementer

Klinisk emnekurs i hudsykdommer

15. oktober 2019
Møre og Romsdal legeforening har gleden av å invitere til klinisk emnekurs i hudsykdommer. Tid/sted: 4.-5. februar 2020 på ColorLine stadion, ÅlesundKurset er søkt godkjent som 15 timers klinisk emnekurs i hudsykdommer til videre- og etterutdanningen i spesialiteten Allmennmedisin. Læringsmål: Gi kunnskap om diagnostikk og behandling av dei vanlegaste hudlidingane og hudsymptoma i allmennpraksis inkludert praktiske øvingar. Kjenne indikasjonane for vidare tilvising. Kursavgift: kr. 3500,- + dagpakke 2 dager kr. 750, Totalt kr. 4150,-Påmelding er bindende. 50% av kursavgiften refunderes ved avmelding frem til 14. dager før kurset. Velkommen til et spennede kurs!