Møre og Romsdal legeforening

Lokalforening

Gjennomførte kurs/konferanser/møter

Emnekurs i trygdemedisin, 12.-13. september 2018

Møre og Romsdal legeforening og NAV Møre og Romsdal inviterer til kurs i trygdemedisin.Kurset finner sted på Quality Hotel Alexandra i Molde.KURSET ER FULLTEGNET OG PÅMELDING ER AVSLUTTET!
4. juli 2018
Trygdemedisin

Målgruppe: Fastleger, allmennmedisiner, arbeidsmedisiner, psykologer, behandlere i spesialisthelsetjenestens avdelinger for rus- og psykisk helvern, ansatte i NAV.
Læringsmål: Bedre samhandling og økt forståelse mellom primærhelsetjenesten og NAV. Bedre samhandling om psykiske lidelser og rusproblematikk.

Godkjenning: For spesialiteten allmennmedisin godkjent med 15 poeng som emnekurs i trygdemedisin til videreutdanningen og med 15 valgfrie kurspoeng til etterutdanningen. For spesialiteten arbeidsmedisin godkjent med 15 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.
Pris:

kr. 3000 inkl. dagpakke (eventuell overnatting er ikke inkludert og må bestilles selv).

Egen pris for NAV ansatte.

Program finner du som vedlegg på høyre side.