Norsk radiologisk forening

Beste artikler

Victoria Young ble NFAR´s første prisvinner

NFAR har besluttet å dele ut en årlig pris for beste artikkel. Prisen for 2016 ble vunnet av Victoria Young for artikkelen: Radiology response in the emergency department during a mass casualty incident: a retrospective study of the two terrorist attacks on 22 July 2011 in Norway.
11. september 2018
Styremedlem Ole Jacob greve deler ut prisen på 6000 kr til Victoria Young og medforfatter Heidi Eggesbø ved årsmøte oktober 2017