Norsk radiologisk forening

Vårseminar mandag 6. mai

Foreningen arrangerer et nytt dagsseminar på Radisson Blu hotell Værnes mandag 06.05. Tema denne gangen er: Radiologisk utredning av benigne tilstander i bekkenet.
Anne Negård
21. februar 2019

Kursprogrammet er vedlagt og det vil bli interessante foredrag om bla. «Genitale utviklingsanomalier» og «Endometriose, adenomyose og myomer -hva vil gynekologene vite» . Vi håper du har mulighet til å delta!

De første 10 LIS som melder seg på seminaret får gratis kurs, så lenge de er medlemmer av NFAR! Spre gjerne dette til LIS på din arbeidsplass!

Kursavgift er 1200 kr for medlemmer av NFAR og 1600 kr for ikke-medlemmer. Påmelding til kasserer Fride Tennebø: fride.tennebo@helse-mr.no. Kontonummer: 1503 26 11564.

Påmeldingsfrist 15.april. Endelig påmelding ved innbetaling av kursavgift. Ingen refusjon av kursavgift etter 1.mai.

Oppfordrer også alle til å betale medlemsavgiften for 2019, kr. 200 til NFARs konto!

Håper flest mulig av oss sees på Værnes i mai!