Norsk radiologisk forening

Kurs og kongresser

NORWEGIAN MSK IMAGING SEMINAR «LARVIKKURSET»

23-24.04.2020 Farris Bad in Larvik
NORWEGIAN SOCIETY OF MUSCULOSKELETAL RADIOLOGY
GODKJENT SOM TELLENDE AV LEGEFORENINGEN
15. oktober 2019
Norsk forening for muskel- og skjelettradiologi - NFMSR - logo
Norsk forening for muskel- og skjelettradiologi - NFMSR sin logo

Som en tradisjon arrangerer Norsk forening for muskel- og skjelettradiologi - NFMSR også i 2020 nasjonal muskel- og skjelettradiologi kurs i Larvik med internasjonale renommerte foreleser:

Patrick Omoumi
Dr Patrick Omoumi graduated from Paris Medical School and specialized in Radiology. After two fellowships in world-renowned musculoskeletal centers (St Luc University Hospital in 2008 and the University of California, San Diego (UCSD) in 2009), he joined the team of musculoskeletal imaging at St Luc University Hospital as a staff radiologist. Since 2013, he has been at the head of the musculoskeletal unit of the Radiology department of Lausanne University Hospital.
Dr Patrick Omoumi

Winston Rennie
Dr Rennie is a Clinical Musculoskeletal Radiologist at the Leicester Royal Infirmary, University Hospitals of Leicester NHS Trust, using all imaging modalities in the investigation of musculoskeletal disorders.
Dr Winston Rennie