Norsk radiologisk forening

Forskningsstoff fra Noraforum

Norsk mammografiartikkel i Radiology Podcast

En norsk studie om sammenhengen mellom brysttetthet og utfall i mammografi-screening er blant artiklene som er valgt ut i Radiology's podcast i August. Podcasten kan lastes ned gratis.
6. august 2018

Artikkelen "Automated Volumetric Analysis of Mammographic Density in a Screening Setting: Worse Outcomes for Women with Dense Breasts" er én av tre som er valgt ut til å være med i august-utgaven av Radiology sin podcast. Podcasten kan lastes ned gratis hereller i Google Play eller iTunes.