Norsk radiologisk forening

Foreningsstoff fra Noraforum

GE Healthcare ble beste utstiller

05. desember 2019
GE Healthcare vant igjen pris for beste utstiller under Høstmøte 2019. De vant også i 2018! Vinneren ble kåret av deltagerne.

PhD-presentasjoner Høstmøte 2019

14. november 2019
Fem radiologer eller nukleærmedisinere som tok PhD-grad mellom sommer 2018 og 2019 presenterte sine avhandlinger på en lettfattelig og underholdene måte. De så resultatene i et videre perspektiv, og delte erfaringer fra arbeidet ut over de konkrete funnene i studiene, noe som ble satt pris på under sesjonen.

Høstmøtets thorax-sesjon med besøk av professor Mathias Prokop

31. oktober 2019
Thorax- sesjonen ved årets høstmøte hadde i år fornemt besøk av professor Mathias Prokop fra Nijmegen i Nederland.

Hvorfor radiologer bør lede!

10. oktober 2019
Jarl Åsbjørn Jakobsen, Professor emeritus/radiolog UIO, OUS, utnevnes som æresmedlem i Norafo for sitt vesentlige bidrag til norsk radiologi. Sesjon: Torsdag 24. oktober kl 14:10-14:50.

Gjør kloke valg - bestill plakater

08. januar 2019
Gjør kloke valg er legeforeningens kampanje mot overdiagnostikk og overbehandling. Kontakt legeforeningen for å bestille plakater med anbefalinger fra Norsk radiologisk forening.

Pris for beste frie foredrag under høstmøtet 2018

05. november 2018
Viktoria Pozdniakova presenterte årets beste frie foredrag med tittelen "Hensiktsmessighet og enighet om bruk av bildediagnostikk blant røntgenleger i ulike land".

Standpunkt om bruk av kunstig intelligens i radiologi

19. oktober 2018
Norsk radiologisk forening har utarbeidet et policydokument om bruk av kunstig intelligens i radiologi.

Minneord for Jarle Tor Rørvik 1954 - 2018

21. mars 2018
Professor Jarle Tor Rørvik døde brått og uventet for kort tid siden. Nære kolleger og venner ved Radiologisk avdeling på Haukeland universitetssykehus har skrevet minneord for ham.

NFIRs fond for forskning og etterutdanning

01. februar 2018
NFIR utvidet i 2017 mulighetene for å støtte sine medlemmer økonomisk. Også overleger kan nå søke. NFIR ønsker å støtte sine medlemmer i aktiviteter som forskning, kurs- og konferansedeltakelse, studiereiser og hospitering, og håper på mange gode søknader. Vi ønsker å bidra til fagelig vekst og utvikling gjennom denne nye ordningen. Søknadsfrist: 1. april 2018

Side 1 av 2