Norsk ortopedisk forening

Ortogeriatrisk vårmøte - en stor suksess!

22. mai 2019
Møtet ble en stor suksess med 130 deltagere fra hele landet. Vi ses neste år! Noen av presentasjonene fra møtet er tilgjengelige for nedlasting her.

Prosedyre for tidlig rehabilitering etter hoftebrudd

08. mai 2019
Fysioterapeutene ved OUS har laget en prosedyre for tidlig rehabilitering etter hoftebrudd.

Ortogeriatrisk vårmøte 9. mai i Oslo

18. februar 2019
Vi ønsker alle ortogeriatri- og osteoporoseinteresserte velkommen til årmøtet 9. mai fra 10.00 til 17.00 på Oslo Plaza.

Fartsfylt og spennende dag om brudd hos eldre

24. januar 2019
Hvordan behandle? Hvordan rehabilitere? Hvordan hindre neste brudd? FFN Norge i samarbeid med Faggruppe for osteoporose og benhelse inviterer til en fartsfylt og spennende dag om brudd hos eldre.

Norske retningslinjer for tverrfaglig behandling av hoftebrudd

24. januar 2019
Endelig er de nye retningslinjene for hoftebrudd klare! Dokumentet er ment å gi praktisk veiledning til best mulig behandling av pasienter med hoftebrudd fra de fraktes til sykehus, smertebehandling, medisinsk optimalisering, kirurgi, rehabilitering og forebygging av nye brudd.

Call to action

24. januar 2019
Bedre behandling for pasienter med lavenergibrudd. Fragility Fracture Network (FFN) og 80 andre organisasjoner over hele verden krever at det snarlig iverksettes systematisk behandling av pasienter med lavenergibrudd. Målet er å bevare funksjon og unngå nye brudd.