Norsk ortopedisk forening

Vi gratulerer hjerteligst med utnevnelsen til ridder

Lars B Engesæter og Leif Ivar Havelin er utnevnt til Ridder av 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden. De har mottatt ordenen for sin innsats innen ortopedi, og spesielt for arbeidet med Leddproteseregisteret.
2. oktober 2018
Leif Ivar Havelin (t.v.) og Lars B. Engesæter (t.h) sammen med leder for Nasjonal Kompetansetjeneste for leddproteser og hoftebrudd, Ove Furnes

Dekorasjonene ble overrakt på Haukeland sykehus i Bergen 26. september 2018.

Utnevnelsen er omtalt på nettsidene til kongehuset og kvalitetsregisteret.