Norsk indremedisinsk forening

Kongresser

Attende europeiske kongress i Indremedisin

Kongressen finner sted i Lisbon Congress Centre, i tidsrommet fra 29. til 31. august 2019.
23. april 2019

Kongressens tema er "Innovasjon i helsevesenet: Nye muligheter for internmedisin".

Valget av dette temaet var motivert av vår tro på at den demografiske evolusjonen, super-spesialiseringstrender i medisin og de eskalerende helsekostnadene understreker betydningen av en spesialitet med egenskapene til indremedisin, inkludert det brede omfanget, pasient-sentrert omsorg og kostnadsbevisst tilnærming.

ECOM har skapt et spennende program som balanserer utfordrende kliniske emner med nye innovasjoner innen indremedisin. Utmerkede foredragsholdere vil oppdatere vår kunnskap i et bredt spekter av områder innen indremedisin og åpne nye horisonter for vår spesialitet.

ECIM 2019 vil også gi en utmerket mulighet til å dele vellykkede erfaringer og ekspandere nettverket.

Lisboa er valgt som Europas ledende reisemål, og er en trendy, flerkulturell, multietnisk by med vakre bygninger og gater. Byen er også kjent for mye god mat og vin. ECIM 2019 vil bli et møtested for alle indremedisinere over hele Europa og over hele verden.

Send inn dine kliniske saker, bilder eller din forskning.

Abstracts Innleveringsfrist - 30. april - Vennligst send inn abstrakt.