Norsk indremedisinsk forening

Aktuelle saker

The 2nd EFIM-Young Internists Webinar Monday, 11 November at 6:00 PM CET

We are happy to announce the 2nd EFIM-Young Internists Webinar in collaboration with the Young Internists Group (GIS) of the Italian Society of Internal Medicine (SIMI) will be held next Monday, 11 November at 6:00PM CET.
8. november 2019

The topic of the webinar will be "Appraisal on diagnosis and treatment of pulmonary embolism" and will be adressed by Prof. Cecilia Becattini, Full Professor of Internal Medicine, Internal Vascular and Emergency Medicine - Stroke Unit, University of Perugia, Perugia, Italy.

Please circulate the message to the members of your society.

To join the webinar just go on the following link.