Norsk forening for rus- og avhengighetsmedisin

Nyhetsbrev 6.oktober 2015 fra NFRAMs leder, Guri Spilhaug

06. oktober 2015
Nyhetsbrev til NFRAMs medlemmer

Takk til Hege Gjessing!

05. september 2015
Les Hege Gjessings avskjedsartikkel i Tidsskriftet Guri Spilhaug, leder i NFRAM takker den avtroppende presidenten for innsatsen

Nyhetsbrev 23.juni 2015

13. juli 2015
Midtsommer, men ikke agurknytt. Følg med og les siste nyhetsbrev fra Guri Spilhaug!

Nyhetsbrev juni 2015

09. juni 2015
Her er sommerens nyhetsbrev, fra lederen i NFRAM, Guri Spilhaug Overskrifter fra innholdet: Informasjon om behandling av søknader om spesialitet Neste obligatoriske overgangskurs vil antagelig bli lagt til høsten 2016. Ryktene går om at det blir arrangert i Bergen... Innføringskurs del I og del II, nytt kurs i september 2015 Grunnkurs 1-4: Det aller første Grunnkurset i rus- og avhengighetsmedisin (del 1 av 4) arrangeres mandag 26.oktober – fredag 30. oktober (uke 44) på Victoria Hotell i Fredrikstad. NB! Deltakelse forutsetter gjennomført Innføringskurs del I og II.

Årsmøte og årsmøtekonferanse 2015

07. juni 2015
NFRAM arrangerer sitt årsmøte med tilhørende Årsmøtekonferanse i Scandic Hotel Ørnen, Bergen 11-12.november 2015. Tema for Årsmøtekonferansen er: Alkoholrelaterte helseproblemer Årsmøtet avholdes samme sted den 11.november kl.18-20. Vi ønsker alle rusmedisinere hjertelig velkommen til Bergen! Konferansen er åpen for både leger og psykologer.

Verdens første spesialist i rus- og avhengighetsmedisin!

07. mai 2015
” Norsk forening for rus- og avhengighetsmedisin gratulerer landets - og verdens - første spesialist i rus- og avhengighetsmedisin Rune Tore Strøm!

Nyhetsbrev fra lederen i NFRAM

05. mai 2015
Informasjon om behandling av søknader: Saksbehandlingen av søknader om godkjennelse etter overgangregler har dessverre blitt sterkt forsinket på grunn av problemer knyttet til habilitet. Helsedirektoratet besluttet i slutten av april en fremgangsmåte og behandlingen av de første søknadene er nå i gang.

Nyhetsbrev 9.februar 2015

09. februar 2015
Nyhetsbrevet denne gangen handler - kanskje ikke overraskende - om den spesialiteten vår: De nye grunnkursene og en oppdatering mht. overgangsreglene.

Velkommen til Leangkollenseminaret 2015!

14. januar 2015
Seminaret er torsdag 5. og fredag 6. mars.

Side 3 av 7