Norsk forening for otorhinolaryngologi, hode- og halskirurgi

Aktuelle saker

Høstmøtet 2019

Møtet finner sted på Grand Hotel 24. - 26. oktober 2019.

Styret er allerede godt i gang med planleggingen av årets høstmøte. Det vil avholdes på Grand Hotel i Oslo 24-26. oktober. Vi arbeider for en god blanding av faglig oppdatering og sosiale arrangementer. I år blir invitert Leegaardforeleser innen emnet laryngologi og det blir et prioritert hovedemne for møtet. Vi ønsker samtidig å motivere til sterke faglige innlegg innen alle foreningens fagfelt, og våre rådgivende utvalg er involvert i å organisere aktuelle og interessante foredrag for alle foreningens medlemmer.

Frist for innsending av frie foredrag blir i år 1. oktober. Samme dato blir søknadsfrist for foreningens to stipender. Utlysning kommer.

Vi i styret ønsker kommentarer og innspill til hvordan foreningen best mulig kan representere medlemmene. Der gjelder selvfølgelig også når det kommer til høstmøtet. Ta gjerne kontakt!

For styret,

Ivar Vølstad